Показники роботи ГТУ-ТЕЦ утилізаційного типу з додатковим спалюванням палива - Чепурний, М. М.; Антропова, О. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Визначені показники роботи газопарових установок з котлами-утилізаторами і додатковим спалюванням палива. Побудовані номограми для визначення цих показників.