Еколого-економічна характеристика технології переробки фосфатних руд - Василінич, Т. М.; Петрук, Г. Д.; Сакалова, Г. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розраховано економічний ефект та величину відведеного екологічного збитку внаслідок впровадження технології переробки фосфатної сировини гідросульфатним методом.