Методика організації ділової гри "Оцінка ринкових можливостей" - Петрук, В. А.; Полєщук, І. Ф. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Подана розробка ділової гри з "Економічного аналізу", яка проводиться в кінці вивчення предмету. Методична розробка включає ігрову модель, алгоритм проведення гри, функції учасників і систему стимулювання.