Занурення в об’єкт пізнання як умова формування пізнавально-творчої самостійності студентів в евристичному навчанні - Міхно, С. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Досліджено занурення в об’єкт пізнання як умову формування пізнавально-творчої самостійності студентів в евристичному навчанні. Наведено авторські підходи до вивчення різних дисциплін за допомогою занурення в об’єкт пізнання.