Використання мультимедійних засобів навчання на заняттях української мови професійного спілкування - П’яст, Н. Й.; Цимбал, О. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Описано деякі інноваційні методи і прийоми навчання у вищій школі; продемонстровано переваги цих методів; акцентовано увагу викладачів на перспективності мультимедійних технологій навчання.