Використання інтерактивних методів навчання при викладанні гуманітарних дисциплін з метою виховання толерантності - Яцик, І. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проаналізовано використання інтерактивних методів навчання ("мозковий штурм", сенкан) під час викладання гуманітарних дисциплін у вищій школі, розглянуто проблему формування толерантності в навчальному процесі.