Інноваційні методи навчання іноземних мов у вищій школі в контексті гуманістичної спрямованості навчального процесу - Рудницька, Т. Г. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Подано інноваційні методи навчання іноземних мов, що базуються на гуманістичному підході за принципами методики співробітництва; запропоновано основні методи і форми роботи, спрямовані на створення мотиваційного середовища, розвиток творчих засад особистості, мовної компетенції і якісної фахової підготовки майбутніх спеціалістів.