Сучасний формат електронних наукових видань соціально-гуманітарної сфери в мережі Інтернет - Власюк, А. І. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто результати статистичних досліджень відвідування сайту "Електронні публікації матеріалів конференції "ГУМАНІЗМ ТА ОСВІТА" з 3 березня по 3 червня 2008 р.