Функціональний зміст корпоративного конфлікту в управлінні підприємством на основі використання апарату теорії ігор - Карачина, Н. П.; Шиян, А. А.; Лазарчук, О. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Концептуально обґрунтовано можливості використання теорії ігор для оцінювання ролі корпоративного конфлікту та узагальнено методичні основи такого аналізу. Проаналізовано ефективність корпоративного управління підприємствами в цілому, у тому числі з урахуванням специфіки вітчизняних підприємств.