Іншомовна компетентність у контексті формування комунікативної культури студентів у процесі вивчення іноземної мови - Кухта, І. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розкрито зміст та структуру іншомовної компетентності. Доведено важливість її опанування студентами у процесі вивчення іноземної мови, оскільки іншомовна компетентність складає основу іншомовної культури, а отже, забезпечує високий рівень володіння іноземною мовою.