Мистецька студія у вищому навчальному закладі як засіб набуття майбутнім спеціалістом культурно-мистецького, художньо-творчого досвіду - Карпова, І. Г. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто теоретичні аспекти функціонування мистецької студії як творчого об’єднання обдарованої молоді у вищому навчальному закладі.