Відеополяриметрична система око-процесорного типу для діагностування патологій біотканин - Лисенко, Г. Л.; Тужанський, С. Є. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано методику вимірювання поляризаційних характеристик біотканин та схему двохвилевої око-процесорної відеополяриметричної системи для їх аналізу. Подано результати експериментальних досліджень просторових розподілів параметрів анізотропії тонких зразків шкіри із ділянками, ураженими меланомою.