Математична шумова модель інтегральних операційних підсилювачів для прогнозування надійності за рівнем низькочастотного шуму - Кичак, В. М.; Михалевський, Д. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано математичну шумову модель операційних підсилювачів, для прогнозування їх надійності за рівнем низькочастотного шуму на етапі виготовлення та вхідного контролю. Дослідження моделі показали, що рівень шумової напруги є вищим у приладах із p-n-ізоляцією, а також значний вплив вносить рівень вхідного струму.