Підвищення ефективності роботи машин для розмелювання дисперсних матеріалів - Севостьянов, І. В.; Іскович-Лотоцький, Р. Д. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто розроблену авторами схему установки для розмелювання дисперсних матеріалів. Установка може бути створена на базі промислових зразків молоткових дробарок за їх незначної модернізації. Впровадження запропонованої установки суттєво зменшить витрати електроенергії на розмелювання зі забезпеченням незмінної продуктивності процесу та якості подрібнення сировини.