Методика визначення ефективності застосування діагностики в технічній експлуатації автомобілів - Поляков, А. П.; Лебедєва, Г. О.; Плахотник, О. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто питання визначення технічного стану автомобіля за комплексом діагностичних параметрів. Викладено методику визначення ефективності застосування діагностики в технічній експлуатації автомобілів.