Нечітка оцінка складності завдання в процесі розробки програмного забезпечення - Голубєва, Т. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проаналізовано сучасні методи оцінки складності завдань, виконуваних у великих проектах розробки програмного забезпечення, та виявлено їх недоліки. На допомогу керівникам проектів для підвищення точності планування розроблено нечітку модель залежності складності завдання від його характеристик.