Графічне дослідження зміни кута нахилу різальної кромки багатогранної гвинтової пластинки - Пентюк, Б. М.; Івашко, І. Ю.; Штурма, А. Л. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Досліджена зміна кутів нахилу різальної кромки багатогранних гвинтових різальних пластин. Встановлені конструктивні схеми різальних пластин, які забезпечують максимальну довговічність інструмента за рахунок зміни кута нахилу різальної кромки і потовщення вершини кромки.