Обґрунтування переходу плати за споживання реактивної електроенергії на плату за реактивну потужність - Рогальський, Б. С.; Добровольська, Л. Н.; Нанака, О. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проведено аналіз нормативних документів щодо оплати за споживання реактивної електроенергії. Запропоновано перехід з плати за споживання реактивної електроенергії на плату за споживання реактивної потужності.