Стимулювання творчої діяльності студентів вищого технічного навчального закладу в процесі навчання вищої математики - Бурєнніков, Ю. А.; Хом’юк, І. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Теоретично обґрунтовано необхідність використання ігрових форм навчання з вищої математики для активізації творчої діяльності студентів.