Оптимізація параметрів помножувача індуктивності - Ліщинська, Л. Б.; Булига, І. В.; Войцеховська, О. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розроблено методику підвищення коефіцієнта помноження індуктивності шляхом використання узагальненого перетворювача імітансу як помножувача оптимальної індуктивності.