Визначення електричних параметрів асинхронних двигунів в перехідних режимах із застосуванням методу квазізрівноваження - Бурбело, М. Й.; Гадай, А. В.; Гаврилюк, В. В.; Барчук, В. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Застосовано метод квазізрівноваження і спектральні величини для визначення параметрів асинхронних двигунів під час електромеханічних перехідних процесів.