Монетарні інструменти макроекономічного регулювання і їх застосування Національним банком України - Зянько, В. В.; Лук’янова, О. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Досліджено інструменти грошово-кредитної політики та її вплив на макроекономічний розвиток. Запропоновано монетарні та економічні заходи, які необхідно здійснити Національному банку України для запобігання негативній тенденції зміни макроекономічних показників у країні.