Залежності для оцінки значень коефіцієнтів тепловіддачі в системах термостабілізації біогазового реактора - Ткаченко, С. Й.; Степанов, Д. В.; Резидент, Н. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Виявлено і обґрунтовано залежності для оцінки коефіцієнтів тепловіддачі від поверхні теплообміну до субстрату у разі вимушеної конвекції. Визначено методи оцінки значень теплофізичних параметрів субстрату та режими течії і теплообміну в каналах для умов, коли зберігається нормальна життєдіяльність бактерій.