Математичні моделі генерування завдань з інтегрування частинами невизначених інтегралів - Михалевич, В. М.; Крупський, Я. В.; Шевчук, О. І. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розроблено методику для генерування в середовищі системи Maple завдань з інтегрування частинами невизначених інтегралів. Методика включає створення та аналіз засобами системи символьних обчислень бази даних з типових прикладів, розробку математичної моделі та її програмну реалізацію в середовищі Maple. Наведено результати перевірки ефективності розробленого генератора.