Діагностування граничного формозмінювання листових матеріалів - Грушко, О. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто можливість діагностування стану граничного формозмінювання заготовок в операціях листового штампування, обумовленого втратою стійкості пластичного формоутворення щодо місцевих стоншень, гофроутворення та деформовністю.