Тепловізійний пристрій для вимірювання теплових полів електричних машин в процесі їх роботи - Грабко, В. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано математичну модель, яка характеризує процес сканування теплових полів електричних машин, та структура тепловізійного пристрою для вимірювання теплових полів електричних машин в процесі їх роботи.