Методологічні аспекти моделювання економічної поведінки підприємств - Карачина, Н. П.; Лазарчук, О. В.; Ганзієнко, Н. І. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Сформульовано методологічні аспекти моделювання економічної поведінки підприємств. Розглянуто можливості використання даної категорії щодо опису характеру функціонування підприємств; на цій основі здійснено аналіз ефективності розвитку вітчизняних підприємств Вінницької області. Запропоновано шляхи використання принципів моделювання поведінки у формуванні ефективнішої стратегії розвитку підприємств.