Педагогічні засади формування риторичної культури особистості - Залюбівська, О. Б. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проаналізовано поняття «риторична культура», яким послуговуються сучасні ритори, але зміст і структура якого поки що залишаються невизначеними, а також описано педагогічну концепцію формування риторичної культури особистості. Положення, викладені у статті, ґрунтуються на досвіді викладання автором дисципліни «Основи риторики»у ВНТУ студентам Інституту менеджменту та магістрантам усіх спеціальностей.