Кредитно-гарантійне забезпечення суб’єктів кластера в регіональній інфраструктурі - Кропельницька, С. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Окреслено кредитно-гарантійне забезпечення кластера, яке передбачає використання однорівневої системи гарантування кредитів — коштами резервного (гарантійного) фонду кластера і дворівневої системи гарантування: коштами суб’єктів кластера — поручителів (I рівень) та коштами місцевих органів влади (II рівень).