Розвиток орендних відносин сільськогосподарських підприємств - Горобчук, Т. Т.; Чаплигіна, О. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Досліджено проблеми розвитку орендних земельних відносин у сільському господарстві. Висвітлено особливості оренди земель в агроформуваннях ринкового типу. Визначено переваги, недоліки, причини та фактори, під впливом яких відбувається її розвиток. Проаналізовано структурні зміни у формах власності на землю. Рекомендовано напрями удосконалення орендних земельних відносин.