Діагностування напружено-деформованого стану каркасної монолітної будівлі за методами скінченних та граничних елементів - Моргун, А. С.; Попов, В. О.; Меть, І. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Описано методику врахування конструкції будівлі у розрахунку методом граничних елементів взаємодії фундаментів будівлі і ґрунтової основи. Наведено результати розрахунку, що ілюструють урахування спільної роботи.