Знання як інформаційна база розвитку інноваційного мислення в контексті глобалізації - Зянько, В. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Показана роль освіти і науки в умовах зростання рівня інформатизації суспільства. Проаналізовано використання наукового потенціалу України при впровадженні інноваційних розробок. Досліджена активність інноваційної діяльності на Вінниччині. Визначені завдання держави у сприянні розвитку вітчизняної освіти, науки та інноваційних досліджень.