Синтез структури системи оцінки стану колектора тягового двигуна трамвая - Мокін, Б. І.; Жуков, С. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розроблено математичну модель, на основі якої синтезовано структурну схему системи оцінки стану колектора тягового двигуна трамвая.