Програмно-вимірювальна фотоплетизмографічна система пульсової спектрометрії - Шарпан, О. Б.; Гусєва, О. В.; Магльована, Н. І. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Описано фотоплетизмографічну програмно-вимірювальну систему "Пульс" і особливості одержання інформаційних показників стану системи гемодинаміки, що закладені у амплітудних, часових і спектральних параметрах пульсової хвилі. Визначення цих характеристик здійснюється або для обраного сегмента пульсової хвилі, який має кілька періодів, або для окремо обраних одиничних періодів, з використанням перетворень Фур’є, Уолша, REX і CoREX.