Методологічні основи матеріального стимулювання ефективної діяльності персоналу ВНЗ із підготовки науково-педагогічних кадрів та створення якісної наукової продукції - Мокін, Б. І.; Маримончик, Ю. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розроблено методику оцінки ефективності діяльності професорів та докторів наук ВНЗ у напрямку підготовки висококваліфікованих науково-педагогічних кадрів та випуску якісної наукової продукції. На базі даної методики запропоновано алгоритм визначення розмірів надбавок за ефективну діяльність працівників вказаної категорії.