Випробування дизельних двигунів під час роботи на біопальному - Біліченко, В. В.; Друкований, М. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проаналізовано результати випробування роботи дизельних двигунів на біопальному. Здійснено порівняння показників якості біодизелю, отриманого на розробленій установці з показниками мінерального дизельного пального. Наведено результати випробування роботи дизельних двигунів на суміші мінерального дизельного пального з отриманим біодизелем в різних пропорціях на стенді та безпосередньо в процесі експлуатації на тракторах і автомобілях. Результати випробувань не виявили змін в роботі двигунів на біодизельному пальному.