Результати експериментальних досліджень роботи на сумішевих паливах двигуна C30NЕ з каталітичним нейтралізатором - Попов, Д. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто результати випробувань двигуна C30NЕ автомобіля "Opel" при роботі на сумішевих паливах і визначена ефективність трикомпонентного каталітичного нейтралізатора.