Матричні моделі надійності алгоритмічних процесів за сумісності помилок різних типів - Штовба, С. Д. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано ймовірнісні матричні моделі надійності операторів та логічних умов, які враховують можливість суміщення помилок різних типів під час виконання алгоритмічного процесу. Встановлено, що відомі багатоарні моделі надійності алгоритмічних структур за несумісних помилок, залишаться правильними і при підстановці в них запропонованих матричних моделей надійності операторів та логічних умов.