Комплексні методи оцінки енергоефективності теплонасосних станцій в системах теплопостачання - Ткаченко, С. Й.; Остапенко, О. П. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано комплексні методи визначення енергоефективності теплонасосних станцій в системах теплопостачання для різних схемних рішень та режимів роботи. Розроблені рекомендації можуть бути використані для прогнозування умов ефективної інтеграції теплонасосних установок в системи теплопостачання.