Вимірювання спектральних характеристик роботи двигуна в реальному часі - Прокопов, І. Д.; Марценюк, С. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Представлений новий практичний алгоритм, який є ефективним для дискретного перетворення Фур’є відліків сигналів довжини L з числом інтервалів спостереження Р. Даний алгоритм дає можливість застосувати його під час проведення досліджень роботи двигунів в реальному часі. Ефективність обчислення зростає в Р разів порівняно з наявними алгоритмами.