Синтез системи управління ефективністю роботи наукових керівників аспірантів та докторантів - Мокін, Б. І.; Мокіна, Ю. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Синтезовано систему управління ефективністю діяльності докторів наук, професорів вищих навчальних закладів у напрямку підготовки ними висококваліфікованих науково-педагогічних кадрів та створення високоякісної наукової продукції з написанням і виданням монографій на заключному етапі досліджень.