Аналіз динамічних режимів теплообмінних процесів у дисперсному шарі - Мізерний, В. М.; Модебадзе, Т. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Досліджується коректність математичних моделей динамічного режиму роботи конвеєрної машини неперервної дії з випалювання залізорудних котунів на основі аналізу процесу нелінійного теплообміну двофазних середовищ.