Вейвлет-діагностування електричних машин - Поджаренко, В. О.; Кучерук, В. Ю.; Войтович, О. П. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проведено аналіз наявних методів технічного діагностування електричних машин. Розглянуті основні поняття неперервних та дискретних вейвлет-перетворень. Запропоновано метод вейвлет-діагностування електричних машин, який має можливість задавати показники якості параметрів діагностування електричних машин в діапазоні 0...1 поля допуску параметрів діагностування. Запропонований метод може бути узагальнений на вейвлет-діагностування складних об’єктів.