Оцінка комбінованої стандартної невизначеності вимірювань вологості сипких матеріалів - Богачук, В. В.; Кацив, С. Ш.; Кухарчук, В. В.; Говор, І. К. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто питання впровадження в метрологічних лабораторіях методик оцінки невизначеностей вимірювань згідно з рекомендаціями ISO. Наведені поняття стандартної та сумарної невизначеності вимірювань. Запропоновані методи та алгоритми оцінювання комбінованої стандартної невизначеності.