Синтез структури системи діагностування стану колектора тягового двигуна трамвая - Мокін, Б. І.; Жуков, С. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
На основі математичної моделі синтезовано структурну схему системи діагностування стану колектора тягового двигуна трамвая.