Оптоелектронний високопродуктивний спецпроцесор матричних обчислень в системах автоматичного оброблення зображень - Заболотна, Н. І.; Дроненко, О. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто можливість застосування блочного методу множення матриць для реалізації паралельного матричного спецобчислювача. Запропоновано математичну модель операції блочного множення матриць, в результаті просторово-часового відображення на паралельну структуру. Запропоновано структурну організацію оптоелектронного спецпроцесора для паралельного множення бінарних матриць.