Слабкі множини та їх застосування до розв’язання задач прийняття рішень в умовах невизначеності даних - Мокін, Б. І.; Камінський, В. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Вводиться поняття слабкої множини, як загальнішої математичної структури ніж звичайна та нечітка множина. Показано, що використання слабких множин в математичних моделях процесів пошуку оптимальних рішень в умовах невизначеності даних дає можливість спростити експертні процедури слабкого та нечіткого представлення невизначених параметрів та контролювати несуперечність результатів роботи експерта на формально математичному рівні