Організаційні фактори оптимізації логістичної моделі постачання на молокопереробних підприємствах - Музика, О. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто особливості впровадження логістики у систему постачання на молокопереробних підприємствах і досягнення стратегічних цілей при цьому; наведено організаційну структуру відділу логістики постачання та розроблено систему завдань та функцій цього відділу.