Прогнозування впливу води на напружено-деформований стан лесової основи пальових фундаментів - Моргун, А. С.; Моргун, І. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
З використанням числового методу граничних елементів розв’язано нелінійну задачу впливу на несучу спроможність палі зміни напружено-деформованого стану лесових ґрунтів через замокання.