Пристрій для автоматичного визначення пошкоджень в асинхронному двигуні - Бурбело, М. Й.; Гаврилюк, В. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розроблено пристрій для автоматичного визначення пошкоджень в асинхронному двигуні та метод розрахунку добротності комплексного опору при послідовній та паралельній схемі заміщення за умови несинусоїдності напруги живлення. Наведено структурну схему пристрою для визначення добротності комплексного опору.